Innovatiemarkt Pandemische Paraatheid

Banner

Hoe zorgen we samen voor innovaties voor de bestrijding van infectieziekten?

Op maandagmiddag 17 juni organiseert de directie Infectieziektebeleid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (tot 1 juni 2024: de programmadirectie Pandemische Paraatheid) een innovatiemarkt om bedrijfsleven, kennisinstituten en overheidsinstanties samen te brengen. De markt heeft twee doelen: 1) het netwerk rondom innovaties voor infectieziektebestrijding versterken, en 2) u betrekken bij de innovatieagenda voor pandemische paraatheid die is opgesteld door VWS. 

U bent van harte uitgenodigd voor dit netwerkevenement. 

Wat kunt u verwachten van het evenement?

  • Een korte plenaire sessie waarin diverse organisaties toelichting zullen gegeven op hun werkzaamheden rondom innovaties voor pandemische paraatheid
  • De kans om feedback te geven op de innovatieagenda pandemische paraatheid van VWS waarin onder andere financieringsimpulsen zijn uitgewerkt.
  • De gelegenheid om uw bedrijf/organisatie/product te presenteren op de innovatiemarkt met een banner/stand en mogelijk een pitch. U kunt uiteraard ook een kijkje te nemen bij de stands van andere partijen op de markt. 

Datum:                17 juni 2024 
Tijd:                      inloop om 13.30 uur, start programma om 14.00 uur, 16:30 afsluitende netwerkborrel 
Locatie:               KAS Meeting-Eventlocatie Woerden

Contact:               Voor vragen kunt u contact opnemen met Marino van Zelst (jm.v.zelst@minvws.nl) of met Eline van der Hoek (ee.vd.hoek@minvws.nl). 

Registratie:         U kunt zich hier klikken op u aan te melden voor de innovatiemarkt.

Bron: Rijksoverheid

‹ Events overview